Skip to content
  • +32(0)15 29 35 35
  • info@hennypenny.be
  • Over AQ Group
  • Contact
  • Downloads
  • Nieuws
  • Video’s
stock & tweedehands
Henny Penny
  • Home
  • Friteuse
    • Drukfriteuse
      • PFE-500 / PFG-600
      • PFE-591 / PFG-691
      • The Velocity Series
      • Fryer Dump table – Uitkaptafel
      • Paneertafel
      • ChiQMix
    • Open friteuse
      • Nieuwe release F5
      • Evolution Elite
      • 320 Series
      • 340 Series
      • OFE-291 / OFG-391
  • Kippenspit
  • Bewaarkabinet
    • Smarthold
    • Standaard verwarmde bewaarkast
    • Toonbank-/modulaire bewaarkast
    • Merchandiser
  • Start to chicken
  • ChiQMix

Home / Nieuws / BASIC FOOD SAFETY AND HOW TO INSTILL IT IN THE COMPANY CULTURE

BASIC FOOD SAFETY AND HOW TO INSTILL IT IN THE COMPANY CULTURE

Karin  |   5 november 2018

 

Download our Food Safety rules to make sure you’ll lay the foundation for a safe restaurant environment.

WAAROM HENNY PENNY?

  • Compleet aanbod kwaliteitstoestellen
  • Doorgedreven innovatieve productontwikkeling
  • Minder verbruik: goed voor portemonnee en gezondheid
  • Deskundig advies op maat
  • Eigen plaatsings- en onderhoudsdienst
  • 24/24 service voor herstellingen

BEL ONS VOOR MEER INFO

+32 (0)15 29 35 35

Kom inspiratie opdoen in onze demokeuken te duffel openingsuren

Producten

  • Friteuse
  • Kippenspit
  • Bewaarkabinet
  • Start to chicken
  • ChiQMix
  • Stock & tweedehands

Algemeen

  • Downloads

Over ons

  • Nieuws
  • Over Airquality Group
  • Privacy cookie beleid
  • Contact

Contact

  • Airquality NV
  • BTW: (BE)
    0437.656.377A.
    Stocletlaan 206
  • B-2570 Duffel
  • T +32 (0)15 29 35 35
  • F +32 (0)15 32 17 92
  • info@airquality.be
Henny Penny © 2018 | Alle rechten voorbehouden
Volg ons op