Eerste Kentucky Fried Chicken komt in Brusselse Noordstation

Henny Penny  |   11 maart 2019

De allereerste KFC van België zal haar deuren openen in het Brusselse Noordstation, recht tegenover de Starbucks. Dat maakte het bedrijf zelf bekend. Het restaurant strekt zich uit over 470m2 en biedt plaats aan 230 mensen.

Ter herinnering, KFC is van plan om zo’n 150 restaurants te openen in ons land. “We starten in 2019 in elk geval in Brussel. Vervolgens zullen we in het gehele land nieuwe KFC restaurants openen, zowel binnenstedelijk, als restaurants met een drive-in en bekijken we hoe de Belgische gasten ons merk accepteren.  De consument verandert, eetpatronen evolueren, … Het heeft allemaal invloed op de locatiekeuze en snelheid van openen”, vertelde Hans Wingender, Sr. Develop Leader van KFC Northern Europe in december.

Voor de opening van het eerste restaurant doet KFC ook beroep op de  drukfriteuses en bewaarkabinetten van Henny Penny. De drukfriteuses van Henny Penny zijn uiterst geschikt voor het bakken van grote volume kip.  Het natuurlijk vocht en de smaak blijven in de kip, met minder olie in het product zelf.

Voor meer info www.hennypenny.be