Friteuse

Het Henny Penny Voordeel

De friteuse behoort, zeker in snackbars of fastfoodrestaurants, tot één van de belangrijkste keukentoestellen. Als exclusieve verdeler voor het Amerikaanse topmerk Henny Penny vindt u zeker een geschikte professionele friteuse voor uw horecazaak.

Eén van de onderscheidende kenmerken van Henny Penny is de rechthoekige vorm van de friteuses. Deze vorm staat garant voor de meeste spontane omwentelingen van het te frituren voedingsproduct. U hebt de keuze uit friteuses die werken op gas of elektriciteit.

Waarom een friteuse van Henny Penny?

De friteuses van Henny Penny zijn het resultaat van doorgedreven productontwikkeling.  Henny Penny is al meer dan vijftig jaar hét friteusebedrijf. Elke friteuse van Henny Penny is uitgerust met een oliefiltratiesysteem.  Dit systeem verlengt de levensduur van de olie en vermindert het energieverbruik van de friteuses.

Verder nemen voedingswaren gebakken in de innovatieve friteuses van Henny Penny veel minder vetstof op.  Dit is niet alleen goed voor de gezondheid van uw klanten, maar drukt ook uw kosten voor grondstoffen.

Wereldwijd bakt McDonald’s zijn krokante frietjes uitsluitend in de friteuses van Henny Penny.

In België staat Proqitchen als exclusieve verdeler in voor de plaatsing en het onderhoud van alle friteuses van deze bekende Amerikaanse fastfoodketen.